HU | DE
Vásárlás stylisttal
Érezte már valaha úgy, hogy Önre megfelelő ruha nincs az üzletben, s inkább szomorúan, üres kézzel hazament. Szerintem az üzletben voltak kincsek, csak Ön nem merte levenni őket a polcról. Biztosan fogok olyan darabokat mutatni, amelyeket sohasem akasztott volna le a vállfáról.

Ez a szolgáltatás több lépésből áll.

Személyi profil

Egy egyórás beszélgetés során felmérem az Ön igényeit, adottságait s az életviteléhez, munkájához illesztve fogom kitalálni, milyen stílus illik leginkább Önhöz. Ennél a beszélgetésnél kell Önnek meghatároznia az összeget, amelyet új ruhatárára kíván fordítani.

Kínálat felmérés

Ehhez a lépéshez az Ön személyes jelenléte nem szükséges. A személyi profil alapján Ön helyett, de az Ön igényeihez felmérem az üzletek kínálatát, rengeteg időt megspórolva Önnek, hiszen később csak azokba az üzletekbe kell ellátogatnia, ahol a megfelelő darabok várnak Önre!

Természetesen a meghatározott keret összegen belül válogatok. S ezután már csak egy lépés van hátra, a közös próba és vásárlás.

Célzott vásárlás

Az általam előre kiválasztott üzletekben egy-egy gyors próba után mérlegeljük, mely új darabok tennék különlegessé, praktikussá és stílusossá új gardróbját.

A vásárláskor Ön az üzletnek fizet, természetesen a meghatározott keretösszeget mindvégig figyelembe véve. A célzott vásárlás minimum 4 órát vesz igénybe. Egyéb kívánság, például nagyobb ruhatár kialakítása esetén, akár több napos is lehet a vásárlás. Ez esetben egyedi ajánlat kérhető.

A szolgáltatás díja: 60 000,- Ft (nap)

Hétvégi vásárlás esetén: + 10 000,-Ft

vásárlási időpont lemondása egy héten belül: 10 000,- Ft


Exkluzív Külföldi Vásárlás
A program három napos, akár egyedül, akár barátnőkkel Olaszországban. A szolgáltatás tartalmazza az utazást, szállást, ellátást és a vásárlást az olasz stylist kollégával, s persze szabadidős program lehetőséget is kínál. Az utazás előtt a személyi profil felmérése megtörténik, mely egyeztetésre kerül, hogy felkészülten várjon minket az olasz stylist.

Egyéni árajánlat kérhető.

design&engine: ampm kisalexandra.hu © 2011